Megtelt a csoport!

Időpont: 2018. ápr. 26. – május 2. (csütörtök délutántól-szerda ebédig).
Helyszín: Vászoly, Balaton felvidék.
Ár: 83.000.- (lásd alább).
A résztvevők maximális száma: 12 fő.

Jelentkezés és kérdések:
shivantar {kukac} t-online.hu

Az elvonulás helyszíne

Az elvonulás, bővebben:

A helyszínünk a dimbes-dombos Balaton-felvidéken elhelyezkedő, Tihanyhoz közeli falucska mellett található, az erdő szélén. Tökéletes a vízböjtös elvonulás számára, mivel nemcsak, hogy több természetes forrás is található a szállás közelében, de a kertet magát is egy kis patak szeli ketté. A vízböjt ideje alatt ezekből a forrásokból fogunk friss vizet fogyasztani.
Az elvonulás alatt további, választható programok is lesznek:

— Könnyű jóga (naponta kétszer)
— Meditáció
— Csoportos beszélgetés, tapasztalatok megosztása (naponta kétszer)
— Séták a természetben
— Böjttel és a méregtelenítéssel kapcsolatos előadások
— Támogatás azoknak, akiknek nehézségei vannak 🙂

Az érdeklődők számára izzasztókunyhó, shanka prakshalana (jógikus bélmosás gyakorlata) és a száraz böjt kipróbálása lehetséges.

Ha érdekel határaid feszegetése, a félelmeiddel vagy a függőségeiddel való szembesülés, ha szeretnél önmagad mélyebb megértése felé közelíteni, és ha már van előzetes böjtös tapasztalatod, akkor ez az elvonulás nagyon sokat adhat számodra. Én magam kiterjedt böjtös tapasztalattal rendelkezem, köztük 21-napos víz, ill. 4-napos száraz bojtökkel (se étel, se ital). Itt az évek során felhalmazott tudásomat osztom meg veletek.

Képek a tavalyi levonulásról: ITT.


7-napos vízböjtökről:

A 7-napos vízböjt azok számára kiváló lehetőség, akik mély testi tisztulásban érdekelnek. Legtöbbünk számára a 7-napos vízböjt évenkénti gyakorlása (egészséges életmóddal társítva) elegendő ahhoz, hogy egészségünket idős korunkig megőrízhessük. A vízböjt komolyabb egészségügyi problémákkal küzdők számára is hatásos gyógyulási módnak számít, és ez a 7-napos böjt erőteljes lendületet ad ennek az irányába. (Erről bővebben IDE KATTINTVA.)


Előfeltételek:
Korábbi tapasztalat egynapos (36-órás) vízböjtökkel. Kérlek írj e-mailt, ha bármilyen kétségeid, fenntartásaid lennének.
Javasolt: a 2017 márciusi heti órák, amelyeknek a témája a jógikus böjt és méregtelenítés


Ár: 83.000.-
A résztvétel 40.000.-os vissza nem terítendő előleggel biztosítható.

Az ár a szállást (kétágyas szoba saját fürdőszobával), a bio ételt (1. és 5. nap), a foglalkozásokat, az Áfát és az IFA-t tartalmazza
A friss forrásvizet pedig ingyen kapjuk 🙂

Jelentkezés és kérdések:
shivantar {kukac} t-online.hu

Képek a helyszínről:

gunyhó 2